Pub

Legendaarinen Pub on Kukon olohuone. Piipahda lasilliselle ja nauti hyvästä seurasta, lautapeleistä tai sportista. Monipuolinen olutvalikoima tarjoaa vaihtoehtoja oluen ystäville ja laadukas pubiruoka pitää nälän loitolla. Kesäaikaan aurinkoinen terassi palvelee Valtakadulla aina Pubin ollessa avoinna.

Cave

Tunnelmallisessa Cavessa pääset lähikosketukseen livemusiikin kanssa. Paikalliset artistit, maan johtavat stand up -koomikot, koukuttavat pubivisat, eSports-pelialue sekä darts-pelit tarjoavat takuuvarmaa viihdettä. Cave sijaitsee Pubin ja Clubin välikerroksessa, josta pystyt jatkamaan iltaa saumattomasti vaikka aamuyön tunneille saakka.

 

Kysy Cock´s Caven tapahtuma – juhla – ja esiintyjäjärjestelyistä.

Toteutuksemme kulurakenne on joustava, luotettava ja toimintatapa on tehokas. Kun tarvitset yksilöllistä tilaa järjestää tilaisuutta tai tapahtumaa ota yhteyttä info@oldcock.fi

 

Club

Club on Kukon sydän, paikka jossa DJ:t, artistit sekä vaihtuvat teemaillat tarjoavat parhaat bileet. Club tarjoaa myös mahdollisuuden karaokeen, nouse staraksi lavalle tai nauti muiden esityksistä. Clubista voit varata ennakkoon oman pöydän ja varmistaa samalla sisäänpääsyn jonon ohi veloituksetta.

Kysy Clubin tapahtuma – juhla – ja esiintyjäjärjestelyistä.

Old Cock suunnittelee, räätälöi ja toteuttaa tapahtuman kuin tapahtuman asiakkaan kannalta optimaaliseksi niin kokonaisjärjestelyiden, esiintyjä- ja juontajavalintojen kuin budjetinkin suhteen. Huolehdimme ohjelmakäsikirjoituksen ja aikataulujen laatimisesta, juhlatiloista, ääni-, valo- ja lavatekniikasta, turvamiespalveluiden ja catering-toiminnan sekä sauna palveluiden järjestämisestä ja niin edelleen.

Toteutuksemme kulurakenne on joustava, luotettava ja toimintatapa on tehokas. Kun tarvitset yksilöllistä tilaa järjestää tilaisuutta tai tapahtumaa ota yhteyttä info@oldcock.fi

Bar

Barissa käännät moodin vapaalle, päätät mitä soitetaan ja haastat ystäväsi tai kaveriporukkasi biljardissa. Bar palvelee aamuyön pikkutunneille saakka musiikin ja rennon tunnelman merkeissä. Barista löydät ne rennoimmat bileet.

Kukossa saunova voi halutessaan varata Barin Hosteineen kokonaan omalle porukalle.

Sauna

Kukon Sauna sijaitsee aivan Kukon ytimessä. Siirry porealtaan kuplista Clubin tanssilattian sykkeeseen vaikka kylpytakissa tai varaa Bar ja oma Host biljaripöytineen koko saunaporukalle. Varma idea polttareiden, pikkujoulujen ja muiden juhlien järjestämiseen. Saunan palveluineen varaat helposti verkosta.