TERRACE
TERASSILLA NAUTIT KUUMANA KESÄPÄIVÄNA HUURTEISEN TUOPIN LAAJASTA OLUT- JA SIIDERIVALIKOIMASTAMME. JOS NÄLKÄ PÄÄSEE YLLÄTTÄMÄÄN, KEITTIÖMME PALVELEE ASIAKKAITA PÄIVITTÄIN.
ENGLISH BAR
KATUTASOSSA ON ENGLISH BAR. TARJOLLA ON LAAJA OLUT- JA SIIDERIVALIKOIMA. HANASSA NOIN 15 ERI TUOTETTA. TÄSSÄ OSASTOSSA ON MYÖS HAVANNA CORNER. RUOKAA ON TARJOLLA PIENEEN JA ISOMPAANKIN NÄLKÄÄN AINA ILTAMYÖHÄÄN. ENGLISH BAR:SSA ON LEPPOISA ENGLANTILAINEN PUBI-TUNNELMA JA SCREENILTÄ VOI SEURATA KUUMIMPIA URHEILUTAPAHTUMIA. ENGLISH BAR:N LÄHEISYYDESSÄ ON ERILLINEN TUPAKOINTIHUONE.
COCK'S CAVE
KESKIKERROKSESSA ON COCK'S CAVE, JOSSA TARJOLLA MM. BÄNDI-ILTOJA JA STAND-UP KOMIIKKAA. COCK'S CAVE ON KAUPUNGIN SUOSITUIN JA VIRIILEIN LIVEMUSIIKIN KEHTO. KLUBI ON SAANUT KIITOSTA MUSIIKKIPIIREISSÄ JA TUNNETAAN JO YMPÄRI SUOMEA. LIVE-MUSIIKKIA ON AINA PE JA LA, MUTTA MYÖS VIIKOLLA ON MONIPUOLISTA OHJELMATARJONTAA.
DANCE CLUB
DANCE CLUB:LLA MENO ALKAA ILLALLA JA SYKE JATKUU JA KIIHTYY AINA AAMUYÖN TUNTEIHIN ASTI. MUSIIKKITYYLI KATTAA DANCE HITIT ERI VUOSIKYMMENILTÄ UUSIMPIA TRENDEJÄ/BIISEJÄ UNOHTAMATTA. FINNHITS, SUOMIPOP JA ROCK OSASTOAKIN MAHTUU VALIKOIMIIN. YÖKERHON ÄÄNENTOISTO JA VALOTEKNIIKKA VARMISTAA, ETTÄ TANSSILATTIALLE ON TUNKUA. DANCE CLUB:LLA ESIINTYY SÄÄNNÖLLISESTI SUOMEN TUNNETIUMMAT ARTISTIT.
ROCK BAR
ROCK BAR:SSA VOIT KATSELLA JA KUUNNELLA MUSIIKKIVIDEOITA SCREENEILTÄ. MUSIIKKITARJONTA ON ROCK PAINOTTEISTA. SIELLÄ VOIT MYÖS TANSSIA, PELATA BILJARDIA (2 KPL BRUNSWICK) TAI VAIN VIETTÄÄ MUKAVAA ILTAA JA NAUTTIA TALON ANTIMISTA. ROCK BAR:N LÄHEISYYDESSÄ ON ERILLINEN TUPAKOINTIHUONE.
SAUNA LOUNGE
SAUNAOSASTO SIJAITSEE ALIMMASSA KERROKSESSA ROCK BAR:N LÄHEISYYDESSÄ. SAUNAOSASTOLLA ON TV, MUSIIKKILAITTEET (JOSSA I-POD TELAKKA OMAA MUSIIKKIA VARTEN), WLAN, WC, POREALLAS. TARVITTAESSA HOIDAMME MYÖS RUOKATARJOILUN SAUNAOSASTOLLE. SAUNA LOUNGE ON VARATTAVISSA SÄHKÖISESTI ETUSIVUN LINKIN KAUTTA.