Pub

Legendaarinen Pub on Kukon olohuone. Piipahda lasilliselle ja nauti hyvästä seurasta, lautapeleistä tai sportista. Monipuolinen olutvalikoima tarjoaa vaihtoehtoja oluen ystäville ja laadukas pubiruoka pitää nälän loitolla. Kesäaikaan aurinkoinen terassi palvelee Valtakadulla aina Pubin ollessa avoinna.

Cave

Tunnelmallisessa Cavessa pääset lähikosketukseen livemusiikin kanssa. Paikalliset artistit, maan johtavat stand up -koomikot, koukuttavat pubivisat, eSports-pelialue sekä darts-pelit tarjoavat takuuvarmaa viihdettä. Cave sijaitsee Pubin ja Clubin välikerroksessa, josta pystyt jatkamaan iltaa saumattomasti vaikka aamuyön tunneille saakka.

 

 

VALTA

Moderni yökerho tanssilattioineen! Tule ja viihdy!

  • House DJ to-pe-la
  • Vaihtuvat tapahtumat

Kysy VALTA Clubin tapahtuma – juhla – ja esiintyjäjärjestelyistä.

Toteutuksemme kulurakenne on joustava, luotettava ja toimintatapa on tehokas. Kun tarvitset yksilöllistä tilaa järjestää tilaisuutta tai tapahtumaa ota yhteyttä info@oldcock.fi

Lounge

Loungessa käännät moodin vapaalle ja haastat ystäväsi tai kaveriporukkasi biljardissa. Bar palvelee aamuyön pikkutunneille saakka musiikin ja rennon tunnelman merkeissä. Barista löydät ne rennoimmat bileet.

VALTA clubilla saunova voi halutessaan varata Barin Hosteineen kokonaan omalle porukalle.

Sauna

Sauna sijaitsee aivan yökerhon ytimessä. Siirry porealtaan kuplista VALLAN tanssilattian sykkeeseen vaikka kylpytakissa tai varaa Lounge ja oma Host biljaripöytineen koko saunaporukalle. Varma idea polttareiden, pikkujoulujen ja muiden juhlien järjestämiseen. Saunan palveluineen varaat helposti verkosta.

en_USEnglish
fiFinnish en_USEnglish